Vacature Uitvoerder Klimaat

Uitvoerder Klimaat in Barendrecht

Uitvoerder Klimaat Barendrecht

Barendrecht

40 uur

 • Salarisindicatie: € 2.892 - € 3.956

Wil jij een cruciale rol spelen in het realiseren van duurzame energieprojecten? Ben jij die leidinggevende monteur die toe is aan een volgende stap? Bij Saman Groep in Zierikzee zoeken we een gedreven Uitvoerder die graag de verantwoordelijkheid draagt voor succesvolle projecten. Ga jij voor het beste resultaat, met veilig werken als absolute prioriteit? Dan is deze functie iets voor jou!

Dit bieden wij jou

 • Een goed salaris
 • 26,3 vakantiedagen per jaar
 • Veel doorgroeimogelijkheden
 • Korting op onze producten en diensten
 • Meewerken aan duurzame wereld
 • Winstuitkering, vakantiegeld én 500 euro bonus bij aandragen nieuwe collega

WAT VERWACHTEN WIJ VAN EEN Uitvoerder Klimaat Barendrecht

Als Uitvoerder ben jij de schakel tussen de werkvoorbereiding op kantoor en de uitvoerende collega's die de installaties verzorgen bij de klant.

Jouw dag begint met het op weg helpen van de collega's. Je bent aanwezig om de uitvoerende teams te ondersteunen bij vragen over lopende projecten. Vervolgens ben je op kantoor aanwezig bij de dagstart van de klantcoördinatoren. Hierna ga je op pad naar een project waar jouw collega's al druk bezig zijn.

Eenmaal op locatie aangekomen, controleer je of alles goed gaat. Je voert de nodige kwaliteitscontrole uit op de uitgevoerde werkzaamheden en op de gebruikte materialen. Je ziet erop toe dat jouw collega's de veiligheidsvoorschriften naleven, want veilig werken staat altijd voorop! Lopen jouw collega's verder tegen problemen aan? Dan zorg jij voor een goede oplossing, zodat zij een perfecte installatie kunnen verzorgen bij de klant. Je coacht en helpt je collega's.

Gedurende de dag schakel jij regelmatig met de werkvoorbereider en klant coördinator over de voortgang en eventuele wijzigingen ten aanzien van de lopende projecten. Ook word je regelmatig gebeld door collega's die met vragen zitten en indien nodig stap je in de auto om het probleem ter plekke op te lossen. Maar, jij bent flexibel en stressbestendig, dus dat is voor jou geen enkel probleem. Je krijgt juist energie van deze uitdaging.

Dit ben jij

 • Enkele jaren werkervaring als leidinggevend monteur in de duurzame energiesector;
 • Afgeronde technische mbo 3 opleiding;
 • In het bezit van een rijbewijs B;
 • Kwaliteitsbewust, klantgericht, proactief en denkt in oplossingen;
 • VCA-VOL certificaat of bereid deze bij ons te behalen;
 • Ambitie om met ons mee te groeien.

Dit ga je doen

Als Uitvoerder bij Saman Groep ben jij de drijvende kracht achter soepel verlopende projecten. Jij biedt ondersteuning aan de uitvoerende teams, geeft een vliegende start aan waardevolle projecten en voert kwaliteitscontroles uit met een scherp oog voor veiligheid. Problemen op de werkvloer zijn voor jou uitdagingen die je direct oplost, terwijl je jouw collega's coacht. Daarnaast schakel je vlot met de werkvoorbereider en klantcoördinator over voortgang en wijzigingen. Flexibiliteit is jouw kracht, of het nu gaat om het beantwoorden van vragen via de telefoon of het ter plaatse oplossen van problemen. In jouw rol als Uitvoerder ben je de dynamische schakel die de projecten naar succes leidt.

Solliciteer door het sollicitatieformulier in te vullen of je motivatie en cv te mailen naar .Functie:uitvoerder klimaat
Startdatum:01-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2892 – 3956
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Saman Groep via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ridderkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ridderkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ridderkerk
 2. Uitvoerder Klimaat Saman Groep 01-02-2024

Bekijk ook andere vacatures