Vacature Project Engineer Diagnostics

Project Engineer Diagnostics in Hendrik-Ido-Ambacht

  • Redactie Zwijndrecht
  • 08-01-2024

Project Engineer Diagnostics in Hendrik-Ido-Ambacht

Stap in de wereld waar jouw expertise gewaardeerd wordt én het verschil maakt. Ben jij klaar om grenzen te verleggen en de wereld van project engineer diagnostics bij EMHA in Hendrik-Ido-Ambacht te veroveren? Je krijgt de kans om zowel op kantoor als op (inter)nationale projectlocaties te werken. Van een simpele klus tot complexe opdrachten; jij pakt het aan. Hiervoor krijg jij een salaris tussen de EUR 2.500,- en EUR 5.000,- afhankelijk van jouw kennis en ervaring, een individueel keuzebudget en 25 vakantiedagen.

Als project engineer diagnostics heb jij een veelzijdige rol. Jij voert metingen uit, analyseert ze en rapporteert. Jij zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in de conditie van installaties, machines, motoren, constructies en fundaties. Wanneer dat helder is adviseer je de opdrachtgever. Dankzij jou weten ze welke vervolgstappen ondernomen moeten worden. Deze werkzaamheden doe je vooral in de maritieme sector, maar ook in de industriële of civiele sector kunnen projecten worden uitgevoerd.

Is reizen iets wat je graag terug ziet in je baan? Je stapt geregeld in het vliegtuig om naar een project locatie of schip te vliegen om daar je taken uit te voeren. Soms komt het voor dat je om 05:30 uur 's morgens al aan boord bent voor een proefvaart en dat je dan rond een uur of 22:00 weer tegen de kant ligt. Jij bent dan verantwoordelijk voor het checken en/of in de gaten houden van de metingen bij een nieuwe installatie. Een puntje van aandacht: Een beetje zeeziek zijn we allemaal weleens, maar een sterke maag is een must voor deze gave job.

Jouw toekomstige werkgever

We heten je graag welkom aan boord! Welkom bij de go-to experts als het gaat om het stellen van de juiste diagnose op machines en installaties, zowel in de scheepvaart als in de industrie. En dit geldt voor nieuwbouw, maar ook voor bestaande installaties. Je komt op een afdeling te werken met 7 andere collega's. Van jong tot oud zit je in een fijn en gezellig team waar een informele werksfeer hangt.

Waarom bij ons werken? Simpel. We zijn een soort familie. We helpen elkaar én onze klanten. Kwaliteit en betrouwbaarheid staan bij ons hoog in het vaandel. En maak je geen zorgen over stijve kantoorvibes; want bij ons is de sfeer relaxed. We checken regelmatig hoe het met iedereen gaat, want jouw werkgeluk vinden we belangrijk. Klinkt goed? Kom het zelf ervaren.


Functie: Project Engineer Diagnostics Startdatum: 07-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: HBO Contracttype: Vast Salaris: 5000 - 5000 Uren per week: 32 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via of 627319542. Of bezoek hun website http://www.fygi.nl.Functie:project engineer diagnostics
Startdatum:06-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met FYGI via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ridderkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ridderkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ridderkerk
  2. Project Engineer Diagnostics FYGI 06-01-2024

Bekijk ook andere vacatures