Podiumplaatsen voor kunstrijdsters Jazlyn Sewambar en Femke Heijmans in Drechtstedenbokaal 2024

Podiumplaatsen voor kunstrijdsters Jazlyn Sewambar en Femke Heijmans in Drechtstedenbokaal 2024

Samen met onze collega’s van andere nieuwswebsites maken wij het nieuws van Ridderkerk en omgeving. Wij delen de interessante nieuwsberichten van onze collega’s zodat jij op de hoogte blijft van al het nieuws.

Kunstrijvereniging De Drechtsteden heeft het volgende bericht gedeeld op 2024-03-11:  Op 10 maart werd op ijsbaan van de Dordtse Sportboulevard De Drechtstedenbokaal verreden. Op de goed gevulde tribunes van de ijshal kon het publiek genieten van kunstrijden in Dordrecht. In deze wedstrijd werden veel mooie resultaten behaald en konden vele rijdsters van de Dordtse Kunstrijverening een prijs mee naar huis nemen.

Drechtstedenbokaal 2024

In de jaarlijkse Drechtstedenbokaal was er deelname door veel rijders van de Dordtse vereniging in de SPA categorieën (Starters, Pupillen en Aspiranten).

In de categorie Pupillen meisjes wonnen de twee toppertjes uit Ridderkerk, Jazlyn Sewambar en Femke Heijmans (beiden 10 jaar), opnieuw de 1e en 2e prijs in een wedstrijd. In het afgelopen seizoen wonnen zij wisselend de 1e en 2e prijs in wedstrijden. Zondag werden de talentvolle Jazlyn en Femke 1e en 2e in een veld van 14 rijdsters op de eigen trainingsbaan in Dordrecht.

Het trainersteam kan met de rijdsters terugkijken op een succesvol wedstrijdweekend..

Lees het volledige nieuwsbericht hier en word doorgeleid naar de website van Kunstrijvereniging De Drechtsteden.

Deel dit bericht:

Redactie Ridderkerkkrant

Welkom op de externe berichten pagina van Ridderkerkkrant. Ik verzamel allerlei interessante, leuke en nuttige nieuwsberichten voor je. Veel leesplezier!

  1. Podiumplaatsen voor kunstrijdsters Jazlyn Sewambar en Femke Heijmans in Drechtstedenbokaal 2024

Nog meer externe nieuwsberichten