Vacature Onbekend - Onbekend

Onbekend - Onbekend in Hendrik-Ido-Ambacht

  • Redactie Hendrik-Ido-Ambacht
  • 03-02-2024

Adviseur Groen & Bomen

Ben jij dé ambassadeur voor een prettig leefklimaat in Zwijndrecht en weet jij beleid van papier om te zetten naar de praktijk, dan zoeken we jou!

Als 'Adviseur Groen & Bomen' werk je samen met inwoners, (maatschappelijke)partners en collega's aan een prettig leefklimaat binnen de gemeente Zwijndrecht. Je bent de drijvende kracht achter een schoon en leefbaar Zwijndrecht. Daarnaast weet je inwoners te bereiken en te betrekken bij de projecten die je doet. Zie je onze jeugd genieten van onze speelvoorzieningen, inwoners ongestoord buiten picknicken en ontspannen of genieten van ons groen? Dan is dat mede dankzij jou.

Waar kom je te werken?

De afdeling Realisatie wordt jouw thuisbasis binnen onze organisatie. De afdeling Realisatie zorgt voor een leefbare openbare ruimte die aansluit bij de behoeften van onze inwoners, bedrijven en partners. De openbare ruimte is letterlijk wat ons met elkaar verbindt; het is onze directe leefomgeving. De openbare ruimte is daarmee een uitstekend instrument om doelen te behalen.

De werkzaamheden van de afdeling zijn erg breed en divers. Van het beheren en onderhouden van de openbare ruimte tot het verduurzamen van het gemeentelijk vastgoed. Van het herstructureren van wijken tot het realiseren van gebiedsontwikkeling. Van het faciliteren van bewonersinitiatieven tot het begeleiden van uitvaarten.

De afdeling bestaat uit de teams Beheer Openbare Ruimte (BOR), Team Projecten (Grondexploitatie), Team Uitvoering, Team Toezicht en Handhaving en Team Vastgoed, Accommodaties en Begraafplaatsen.

Wie zijn wij?

Gemeente Zwijndrecht is een platte, informele en open organisatie. Een prettige werksfeer, vakmanschap, talentontwikkeling en resultaat staan centraal. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en geven dat vorm door hun talent in te zetten voor het realiseren van onze opgaven.

De opgaven waar de gemeente Zwijndrecht voor staat, vragen om een grotere mate van samenlevingsgericht werken en het handelen vanuit één organisatie met een integrale aanpak. In opgaveteams bestaande uit collega's van alle afdelingen zoeken we samen met onze partners en inwoners naar oplossingen. Ook jij levert daar vanuit je expertise of talent een bijdrage aan!

Wat ga je doen?

Als Adviseur Groen en Bomen ben jij de vertaler van beleidsambities naar praktische uitvoeringsmaatregelen. Zo ben je onder andere verantwoordelijk voor twee investeringsprogramma's waarin groenvoorzieningen en speelvoorzieningen omgevormd worden om hieraan een kwaliteitsimpuls te geven. In de functie ga jij concreet aan de slag met:

· De kwaliteit en het beheer en onderhoud van het groen, de bomen en speelvoorzieningen in Zwijndrecht in de breedste zin van het woord.

· Het opstellen en kaderstellen van de vervanging en kwaliteitsverbetering groen en bomen.

· Adviserend richting college met betrekking tot complexe groen en (speel)vraagstukken, adviserend over kapvergunningen en mede verantwoordelijk voor de uitvoering van het groenbeleidsplan.

· Advisering binnen onderhouds- en revitaliseringsprojecten van de openbare ruimte ten aanzien van groen, bomen en speelvoorzieningen.

· Aanbestedingen op het gebied van groen en spelen (onderhoudscontracten). In samenwerking met de Contract- en Leveranciersmanager werk je aan de contracten tijdens de looptijd.

· De afhandeling van FIXI-meldingen van onze inwoners en los je (ver)storingen op. Je gaat hiervoor oplossingsgericht te werk en legt gemakkelijk contact met inwoners, stakeholders en onze collega's.

Daarnaast ben jij mede verantwoordelijk voor het uitvoeren van het groenbeleid en de bijbehorende uitvoeringsagenda. De uitgangspunten van dit beleid zoals klimaat adaptatie, gezondheid en biodiversiteit vertaal jij middels jouw adviezen naar concrete uitvoering binnen projecten en beheer. Dit alles doe je in een politieke omgeving waarin communicatie en participatie belangrijke instrumenten zijn bij

het uitvoeren van je werkzaamheden.

Wat neem je mee?

Een flinke dosis aanstekelijk enthousiasme; die breng jij mee. Het is voor jou dan ook geen probleem om collega's en leveranciers te overtuigen van het belang van het beheren van groen & spelen. Je pakt werkzaamheden zelfstandig en voortvarend op en betrekt steeds de juiste mensen bij je (creatieve) plannen. Communiceren doe je helder en op een prettige manier. Bovendien houd je van afwisseling.

Daarnaast beschik je over:

· Een afgeronde HBO-opleiding, bij voorkeur op het gebied van groen en bomen.

· Minimaal vijf jaar relevante werkervaring.

· Kennis van Office, Microstation en GIS beheersystemen.

· Kennis van wet- en regelgeving (aanbestedinsrecht en de omgevingswet).

· Aantoonbare ervaring met budgetbeheer.

Wat neem je mee?

Een afwisselende en uitdagende functie voor 36 uur per week in een informele werkomgeving waar een prettige werksfeer, vakmanschap en resultaat centraal staan. Wij geloven in de kracht van onze medewerkers en zetten ook jouw talent graag in voor het realiseren van onze opgaven. Je krijgt dan ook volop de ruimte om je professioneel en persoonlijk te blijven ontwikkelen.

Wat bieden wij?

Een mooie opdracht (32 tot 36 uur) met uitzicht op een vast dienstverband. De functie is op basis van schaal 10.

Goed om te weten, het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag is onderdeel van de procedure.

Start: z.s.m. .

Duur: Deta-vast

Tarief: schaal 10


Functie: Tuinders en kwekers Startdatum: 02-02-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Vast Salaris: onbekend - onbekend Uren per week: 36 - 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via of . Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Hendrik-Ido-Ambachtkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de hendrik-ido-ambachtkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Hendrik-Ido-Ambacht
  2. Adviseur Groen en Bomen Yacht 02-02-2024


Functie:unknown
Startdatum:04-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ridderkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ridderkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ridderkerk
  2. Onbekend – Onbekend Yacht 04-02-2024

Bekijk ook andere vacatures