Vacature Monteur Transformatie

Monteur Transformatie in Ridderkerk

Je bent bekend met transformatie- en renovatieprojecten. Je coördineert de werkzaamheden en zorgt voor het monteren van sanitaire- en werktuigbouwkundige installaties volgens de afspraken met de opdrachtgever, waarbij het vaak gaat om langdurige projecten, bijvoorbeeld als een bedrijfspand wordt getransformeerd tot appartementencomplex.

Naast je technische opleiding heb je enkele jaren ervaring in soortgelijke projecten en ben je op de hoogte van de huidige technieken, regelgeving en voorschriften met betrekking tot sanitaire en werktuigbouwkundige installaties. Bovendien weet je op een correcte manier anderen aan te sturen. Je bent enthousiast, positief ingesteld en alles behalve een 9-5-mentaliteit.

Voldoening

  • Opleidings- en groeikansen
  • Uitstekend salaris
  • CAO voor Metaal en Techniek
  • Pensioen

Wat vragen wij

  • 32 tot 40 uur
  • MBO Denkniveau
  • Enthousiasme
  • Leergierigheid

Wie ben jij?

Heb je al de nodige werkervaring en vakkennis en wil je meedoen in ons team? Of heb je interesse om een mooi vak te leren met de kans op een goede baan in een tof team? Dan ben je bij ons altijd aan het goede adres. Werkervaring is natuurlijk mooi meegenomen, maar is voor ons niet altijd een eis.


Postadres
Postbus 3074, 2980 DB Ridderkerk

Bezoekadres
Benedenrijweg 162
2987 VB Ridderkerk

Telefoon: +31 (0) 180 - 20 00 10
Email:

Solliciteer dan vandaag nog

Wij hebben genoeg te doen dus laat ons weten wat jouw skills zijn.Functie:monteur transformatie
Startdatum:03-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Bokhorst via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ridderkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ridderkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Ridderkerk
  2. Monteur Transformatie Bokhorst 03-02-2024

Bekijk ook andere vacatures