GEMEENTEBLADKennisgeving ontvangst RX-AANVRBS-WABO, Retiefstraat 21, 2987AL Ridderkerk

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

Op 27 december 2023 is een aanvraag ontvangen voor het plaatsen van een dakkapel op het achterdakvlak op locatie Retiefstraat 21, 2987AL Ridderkerk. De aanvraag is geregistreerd onder zaaknummer Z2023-00000148. ProcedureDe aanvraag zal worden behandeld volgens de reguliere procedure. Nadat de aanvraag is beoordeeld neemt de gemeente een besluit. Dit gebeurt over het algemeen binnen acht weken na ontvangst van de aanvraag. Wij kunnen deze termijn één keer verlengen met zes weken. Wij kunnen de termijn ook opschorten als er aanvullende gegevens van de aanvrager nodig zijn. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente Ridderkerk via email vth@ridderkerk.nl.Het college van Burgemeester en Wethouders van Ridderkerk.

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ridderkerk. Bekijk alle Bekendmakingen Ridderkerk in .

https://ridderkerkkrant.nl/bekendmakingen-ridderkerk/

Deel dit bericht:

Redactie Ridderkerkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ridderkerkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ridderkerk.

Gerelateerde berichten