GEMEENTEBLADKennisgeving besluit op RX-AANVRBS-WABO, Rijksstraatweg 225, 2988BE Ridderkerk

Aanvraag voor Ruimte en infrastructuur | Organisatie en beleid

De gemeente heeft op 21 november 2023 een besluit genomen op de aanvraag met zaaknummer 2023-002786 voor het uitbreiden en verbouwen van de woning op locatie Rijksstraatweg 225, 2988BE Ridderkerk. De vergunning is verleend.InzageVoor het inzien van de aanvraag, de beschikking en de bijbehorende stukken kunt u tot zes weken na de verzenddatum een afspraak maken via de gemeentelijke website. Type in de zoekbalk ‘bouwplannen en bouwtekeningen, inzage’, keuzeformulier ‘Aanvraag inzien verleende omgevingsvergunningen’.BezwaarU kunt binnen zes weken na 21 november 2023 bezwaar maken tegen de omgevingsvergunning.Lees voor informatie over het indienen van een bezwaarschrift tegen een besluit of vergunning de alinea over bezwaar indienen op https://www.ridderkerk.nl/lokale-regels-en-bekendmakingen

De volledige aanvraag is hier te lezen op de site van de overheid.

Ben je het niet eens met een verleende bouwvergunning van bijvoorbeeld je buren, dan kan je hiertegen bezwaar indienen. Neem hiervoor contact op met de relevante instantie.

Bekijk nog meer bekendmakingen

Wil je meer vergunningaanvragen bekijken. We hebben een overzicht met alle bekendmakingen in Ridderkerk. Bekijk alle Bekendmakingen Ridderkerk in .

https://ridderkerkkrant.nl/bekendmakingen-ridderkerk/

Deel dit bericht:

Redactie Ridderkerkkrant

Welkom op de bekendmakingen pagina van de Ridderkerkkrant. Op deze pagina vind je alle bekendmakingen in ons mooie Ridderkerk.

Gerelateerde berichten