Vacature Bedrijfsjurist Juridische Zaken Smart Talent BV 3

Bedrijfsjurist Juridische Zaken Smart Talent BV 3 in Rotterdam

 • Redactie Krimpen aan den IJssel
 • 01-02-2024

Bedrijfsjurist Juridische zaken in Rotterdam

Bedrijfsjurist Juridische zaken

 • Schiedam
 • Overig
 • 40 uur

Ben jij een ervaren en zelfstandige bedrijfsjurist met expertise in juridische zaken? Heb jij een passie voor adviseren, het vertegenwoordigen van een bedrijf in gerechtelijke procedures en het geven van trainingen? Zoek je een uitdagende rol waarin je zowel een vakspecialist, een procesmanager als een business partner kunt zijn? Dan is deze vacature iets voor jou!

Wat hebben we jou te bieden?

 • Een salaris tussen € 4.300,- en € 5.500,- bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband;
 • 27 Vakantiedagen op fulltime basis;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Een hybride werkomgeving waarin flexibiliteit mogelijk is;
 • De mogelijkheid tot deelname aan collectieve (zorg)verzekeringen;
 • Volop ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingsprogramma's.

Voor wie ga je aan de slag?

Onze opdrachtgever is een toonaangevend écht Nederlands familiebedrijf. Met meer dan 21.000 collega's zijn zij marktleider in Nederland op het gebied van facilitaire dienstverlening. De afdeling Juridische Zaken ondersteunt, faciliteert en adviseert alle divisies binnen het bedrijf over diverse juridische vraagstukken. Ze hechten veel waarde aan samenwerking en het delen van kennis binnen het hechte en stabiele team.

Je droombaan?

Als bedrijfsjurist houd je je bezig met het ondersteunen van alle divisies op het gebied van contractenrecht, aanbestedingsrecht en ondernemingsrecht. Hierdoor leer je de business goed kennen en kun je ook aan de voorkant adviseren en het proces waar nodig tijdig
bijsturen. De lijnen zijn kort en er is ruimte voor verdieping. Je streeft ernaar om de interne klant zoveel mogelijk zelfredzaam te laten zijn. Om dit te bereiken deel je met regelmaat relevante informatie en geef je trainingen. Je neemt zaken van de divisie over als het juridisch te vakinhoudelijk wordt. Je vertaalt en implementeert (veranderingen in) wettelijke regelingen en hebt daarbij actuele kennis van de branches waarin de divisies opereren. We kijken binnen de afdeling naar ieders kracht en interesses.


Een greep uit je werkzaamheden:

 • Adviseren op het gebied van het contractenrecht, aanbestedingsrecht en ondernemingsrecht;
 • Beoordelen en opstellen van contracten en aanbestedingsstukken;
 • Bijdragen aan en borgen van de governance binnen de organisatie;
 • Bijdragen aan de interne Juzacademy door het ontwikkelen en geven van trainingen;
 • Het onderhandelen en communiceren met (externe) advocaten op het moment dat er een gerechtelijke procedure dreigt;
 • Betrokken bij overnames en fusies;
 • Bijdrage leveren aan de doelstellingen van onze divisies, met name op het gebied van technologie en digitalisering.

Wat zijn onze wensen en waar ligt jouw talent?

Jouw persoonlijkheid speelt een belangrijke rol in deze functie. Je beschikt over overtuigingskracht, uitstekende communicatieve vaardigheden en je bent proactief. Je werkt graag in een team en schakelt moeiteloos op verschillende niveaus. Je bent pragmatisch en kunt zelfstandig zaken afhandelen. Je hebt oog voor de grotere lijn, kunt risico's inschatten en beheersen, zonder de commerciële belangen uit het oog te verliezen.
Binnen het speelveld ben je in staat om de grotere lijn te bewaken, risico's in te schatten en te beheersen. Je maakt steeds een gezonde afweging tussen risico's en commerciële belangen. Verder heb je interesse en het enthousiasme om je te willen verdiepen in mogelijk voor jou nieuwe rechtsgebieden, bijvoorbeeld op het gebied van IT en technologie en de zorg.


Daarnaast beschik je over:

 • Een afgeronde academische opleiding Nederlands Recht;
 • 3 Tot 5 jaar ervaring als (bedrijfs) jurist;
 • Gedegen kennis van het commerciële contracten- en aanbestedingsrecht, kennis van IT-recht en / of het ondernemingsrecht is een pré;
 • Ervaring aan de corporate zijde is een pre.

Ben jij Smart en heb je Talent? Solliciteer dan nu!

Wil je meer informatie over deze functie of onze organisatie? Neem dan contact op met via of stuur een e-mail naar . We kijken uit naar je bericht!

https://smart-talent.nl/vacature/bedrijfsjurist-juridische-zaken-1469/

Kernwoorden:
Juridisch adviseur arbeidsrecht, Arbeidsrechtadvocaat, Legal counsel arbeidsrecht, Legal consultant arbeidsrecht, Arbeidsrechtsspecialist, Jurist arbeidsrecht, Advocaat arbeidsrecht, Arbeidsjurist, Bedrijfsjurist met expertise in arbeidsrecht, Specialist arbeidsrecht.


Functie: Bedrijfsjurist Startdatum: 31-01-2024 Ervaring: Ervaren Educatielevel: WO Contracttype: Vast Salaris: 4300 - 5492 Uren per week: 40 - 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Smart Talent BV via of 31625008132. Of bezoek hun website https://smart-talent.nl/.Functie:bedrijfsjurist zaken talent 3
Startdatum:02-02-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4300 – 5500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Smart Talent via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Ridderkerkkrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de ridderkerkkrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Ridderkerk
 2. Bedrijfsjurist Juridische Zaken Smart Talent BV 3 Smart Talent 02-02-2024

Bekijk ook andere vacatures